Nieuws

Het meest recente nieuws uit alle groepen, treft u op de klassenpagina's. U klikt daarvoor op 'groepen' in de bovenbalk.

Met ‘DigiDuif’ informeren wij ouders rechtstreeks digitaal. Alle ouders ontvangen een verzoek om zich te registreren bij DigiDuif met een door de school aangeleverde activeringscode. Ouders melden zich door middel van deze code aan voor het digitaal - mail of op uw telefoon -  ontvangen van brieven, mededelingen, oproepen of anderszins. Het grote voordeel van DigiDuif is dat alle informatie ouders daadwerkelijk bereikt. Bij verspreiding van schriftelijke informatie komt het nogal eens voor dat brieven of belangrijke andere informatie in tassen of jassen van de kinderen achterblijft. Ongeveer 96% van de ouders meldde zich inmiddels aan bij DigiDuif. Wij gaan er vanuit dat alle ouders zich als gebruikers van DigiDuif registreren. Maakt u nog geen gebruik van deze service? Neemt u dan even contact op met de administratie. U ontvangt dan z.s.m. een activeringscode.